AnnonceLuk annonce
Julesalg: Billige billetter til festival

14-12-2018

Flere personer fra Kalundborg Rock'er står netop nu i Punkt 1 i Kalundborg, og sælger billige billetter til sommerens festival. De er der frem til kl. 19. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Netop nu er Kalundborg Rock'er i fuld gang med at sælge billige billetter til sommerens festival på Gisseløre.

Fra kl. 17-19 holder Kalundborg Rock’er julesalg i Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg, hvor de har særdeles gode priser på de nye tredages festival billetter på Gisseløre, og der er grund til at glæde sig. Vi ved, at Gnags og Kato kommer og spiller på festivalen, men derudover kommer der også et kendt britisk rocknavn, der var meget stort i 1960'erne. Hvem det er, kan man dog endnu ikke afsløre af hensyn til kontrakten, ligesom Kalundborg Rock’er har flere andre gode navne på programmet, som heller ikke endnu kan afsløres.

Hidtil har Kalundborg Rock’er været fredag og lørdag anden weekend i august, men i år udvider Kalundborg Rock'er med en dag mere, da festivalen fylder 20 år i 2019, og derfor har man udvidet musikbudgettet. Festivalen foregår således fra torsdag den 8. august og frem til lørdag den 10. august 2019.

Vil man imidlertid spare penge på billetter til sommerens festival, skal man smutte forbi Punkt 1 nu, hvor Kalundborg Rock’er har en lille stand, hvor de sælger billige tre-dages billetter frem til kl. 19.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0