AnnonceLuk annonce
Julepynt i bytte for gaver – i en god sags tjeneste

28-11-2018

Eleverne fra 5. B på Høng Skole i gang på centertorvet i Høng Centret. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Imponerende 145 julegaver har elever fra 5.B på Høng Skole fået samlet ind ved at bytte hjemmelavet julepynt til en gave. Indsamlingen er foregået på centertorvet i Høng Centret og gaverne skal uddeles i Medborgerhuset i Kalundborg.

Den søde juletid, er for mange forbundet med hygge, god mad, julelækkerier osv., men ikke alle har de samme muligheder, og derfor hjælper 5.B på Høng Skole gerne de mennesker, der ikke har så meget.

Skoleklassen havde i lighed med tidligere år, sat borde op på centertorvet i Høng Centret, her blev der så ellers fabrikeret julepynt, som borgerne kunne få fingrene i ved at have en gave med. Gaver som i december måned afleveres til borgerne i Medborgerhuset i Kalundborg.

”Det gik over al forventning! 5. B vil gerne sige tusind tak for den store opbakning, der var fra borgerne og butikkerne i Høng Centret. Det var nogle utrolig flotte gaver og donationer, som vi fik. Vi er helt overvældet og taknemlige over, at så mange mennesker valgte at lægge deres vej forbi for at støtte vores indsamling. Der blev givet alt fra; dyner, vinterjakker, strømper, parfume, chokolade, slik, sokker, T-shirts, legetøj til børn, småkager, kaffe, deodoranter, sko, støvler og meget meget mere,” fortæller Jeanette K. Christiansen, der er klasselærer for 5.B på Høng Skole.

Der er indtil videre samlet 145 pakker ind, og skulle der være flere som gerne vil bidrage, så kan det stadigvæk nås. Der er mulighed for at aflevere pakker på lærerværelset på Høng Skole. 

Eleverne fra 5. B besøger Medborgerhuset d. 11. december hvor de mange gaver bliver afleveret. Det plejer at være en rigtig hyggelig formiddag, hvor Marianne Madsen, leder af Medborgerhuset, fortæller om arbejdet i huset, og der serveres risengrød og saftevand.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0