AnnonceLuk annonce
Juleposer fra ’Nisseværkstedet’

16-12-2020

Skipper, Bettina Knudsen og Kirsten Due Køltoft er alle frivillige i Kalundborg Medborgerhus. De pakker i disse dage juleposer til husets brugere. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I Kalundborg Medborgerhus er man i fuld gang med at pakke juleposer til alle brugerne af medborgerhuset, og de frivillige knokler på ’nisseværkstedet’. De regner med at lave omkring 200 juleposer.

De tre frivillige i Kalundborg Medborgerhus, Skipper, Bettina Knudsen og Kirsten Due Køltoft, regner med i hvert fald at nå at pakke 150 juleposer til de forskellige brugere i dag. De kører nu på rutinen, præcis som på ’nisseværkstedet’, da 50 poser allerede er pakket og gjort klar til at blive afleveret.

Juleposerne indeholder alt lige fra hjemmestrik til tandpasta, chokolade, kaffe og sæbe.

”Vi pakker til de folk, der kommer i huset til daglig, og som ingen har at holde jul med. Der er fint strik fra Torsdags-damerne, der strikker både huer, vanter og sokker til det gode formål. Derudover har Medborgerhusets Støtteforening købt en masse chokolade, kaffe, sæbe osv. til juleposerne. Alt er handle lokalt for at støtte op om de lokale butikker,” fortæller de tre damer, der har travlt med at pakke de fine juleposer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0