AnnonceLuk annonce
Julen er lig med god mad

13-11-2016

Af Jens Nielsen

Julen er vores mest traditionsrige højtid, og med til julen hører julefrokosten. Her samles familie, venner og firmaet til hygge og god mad sammen med øl og en kold snaps.

Hvert år deltager mange af os i op til flere julefrokoster. Vi mødes med kollegaerne i firmaet, med familien eller med gode venner, for ar nyde god mad i festligt lag, og netop muligheden for den gode mad, kan opleves flere steder.

Hos Restaurant Gisseløre i Kalundborg er der flere lækre muligheder for god mad, er man blot to personer serveres julefrokosten ved bordet, mens der ved 10 personer eller flere stilles en buffet til rådighed for det enkelte selskab, altså ikke noget med at skulle stå i kø sammen med en masse andre.

Julefrokostløsningerne er af den traditionelle type med sild, stegt rødspætte, flæskesteg, tarteletter, ost og ris a la mande, og alle de andre retter som hører julen til, men der er selvfølgelig også mulighed for den mere spændende julefrokost, hvor der også er sild, men også citrusmarineret laks med fennikelcreme, gratineret torsk med bacon og dild, langtidsstegt andebryst med timian, confiteret andelår med pocheret pære, braiseret svinekæbe med selleri puré og syltet blomme, og enebærstegt krondyr med svampestuvning.

Jul i den gamle købmandsgård

På Hotel Ole Lunds Gaard er der pyntet op til jul, her er hyggen og den hjemmelavede gode mad i højsæddet.

”Hos os er der ingen musik eller halbal stemning, vi satser på hyggen og den gode mad som serveres ved bordene”, fortæller indehaver Charlotte Nielsen, og fortsætter, ”vi har faktisk allerede flere aftener som er helt booket”.

Hotel Ole Lundsgaard har flere versioner af julefrokoster på programmet, og er man et firma eller en forening på mindst 40 personer stilles der en jukebox til rådighed for selskabet.

Julefrokosten serveres som både frokost og aften menu.

5-mands orkester

På Reersø Kro er indehaver og personale også klar til at tage imod gæsterne som vil hygge sig i forbindelse med julen.

Her serveres god gammeldags hjemmelavet julefrokost på datoerne, lørdag d 26. nov., fredag d 2. og lørdag d 3. dec., samt fredag d 9. og lørdag d 10 dec. fra 18.00 - 01.00.

Til alle datoerne er der, ud over den gode mad, musik og dans ved 5-mands orkestret Pops.

Musikken er dansevenlige ørehængere fra de gode 60-70'ere, hen over super 80'er pop, og op til i dag.

Pops er sammensat af Anne-Grethe og Mogens Kristoffersen fra Gørlev, bedre kendt som A38, Peter Seneka fra Kalundborg, der har spillet i alverdens sammenhænge, Charlotte Elm Grobb fra Havnsø, der i Dansk Melodi Grand Prix 1988 kaldte sig Lulu, og Thomas Grobb fra Havnsø, der har spillet i alt fra jazz og pop til rock.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0