AnnonceLuk annonce
Julemesse i Meny på lørdag

18-11-2019

Meny klar til julemesse. Fra venstre, Lise Bresson, RGI - Liss Thomsen, Meny - Leif Voss, RGI - Michael Skovgaard Rasmussen, Meny - Morten Brænholt, juletræssælger. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg afholder stor Julemesse nu på lørdag d. 23. november, med masser af smagestande og juletræstænding.

Meny Kalundborg på Nørre Alle, inviterer alle deres kunder til Julemesse nu på lørdag d. 23. november mellem kl. 10 og 18.

Julemanden kommer forbi og tænder juletræet kl. 10 og der er selvfølgelig godteposer til alle børn.

Så snart der er lys i det store juletræ inviteres alle indenfor, hvor de mange afdelinger i Meny er klar med omkring 30 forskellige stande hvor slagteren bl.a. byder på smagsprøver fra nytårsmenuen, en række hjemmelavede produkter fra pølsemageren, juleoste, souse vude and, sild og varmrøget laks.

Bageren er også klar til at dele ud af julelækkerier, og der er dekoration af honninghjerter til alle børn.

I vinafdelingen kan der smages på mindst 10 forskellige rødvine, gløgg, portvin, gin og snaps.

”Vi vil præsentere noget at det vi kan til både jul og nytår, og julemessen erstatter vores gourmetaften, som plejer at blive afholdt en aften for et begrænset publikum, ved at afholde julemesse hele lørdagen helt frem til kl. 18, rammer vi en bredere målgruppe,” fortæller købmand Michael Skovgaard Rasmussen.

Juletræssalg

RGI starter deres juletræssalg fra d. 29. november fra parkeringspladsen. Det er 4. år i træk af håndboldafdelingen i RGI sælger juletræer hos Meny, juletræer der leveres af Niels Roer Nielsen og Morten Brændholt i Raklev.

”Over en længere årrække har vi samarbejdet med lokale idrætsforeninger og supermarkeder om at sælge juletræer til Kalundborgs borgere. Formålet er entydigt at støtte den lokale idræt. Samarbejdet med Raklev Gymnastik og Idrætsforening, håndboldafdelingen runder nu 4. sæson. Sammen med Meny, Kalundborg har vi fundet nogle rigtig gode rammer som skaber den rette stemning og logistik. Konceptet er simpelt. vi sørger for træer i forskellige størrelser og bedste kvalitet. RGI forestår salget og honoreres for antal solgte træer,” fortæller Morten Brændholt.

Det er også Morten og Niels der leverer det store juletræ som skal opstilles ved Meny og som altså tændes på lørdag kl. 10.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0