AnnonceLuk annonce
Julemarked på Stejlhøjhus

18-11-2018

Der plejer at være rift om de mange flotte varer på julemarkedet på Stejlhøjhus. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Stejlhøjhus er igen i år klar med deres store julemarked næste lørdag, den 24. november. Hvert år står gæsterne i kø for at komme ind, når dørene til årets store julemarked på Stejlhøjhus åbnes.

I hvert et rum vil der være fyldte boder, både fra husets egne værksteder og udefrakommende gæsteboder, når Stejlhøjhus slår dørene op for årets julemarked.

CSU-voksenskolen, Møllebakkegården, Sofievej, Raklevgården og Solsikken, vil være nogle af de stande man kan besøge, og her sælges mange fine juleting og brugskunst. De mange fine ting, der bliver produceret på Stejlhøjhus, og solgt til julemarkedet, kan faktisk også købes i hverdagen, hvis man kigger forbi i dagtimerne.

Bandet ”Kryds & Tværs” kommer og spiller julemusik til julemarkedet, og trompetisten, Mikkel Primdahl, giver julekoncert. 

Julemandens kane er ankommet, og juleduften spreder sig

Julemandens kane er også allerede ankommet til Stejlhøjhus. Her kan man få taget foto af sig selv eller sine børn til julekort sammen med julemanden. I hovedbygningen står kantinen klar med mad og drikke, og i de mange boder bliver der præsenteret gaveideer, juletræspynt, vævede tekstiler, brugskunst, husflid, keramik, glas, cykler, beton og meget mere. 

”Som noget nyt i år har vi anskaffet en mandelbrænder, som vil sende en juleduft ud over hele Stejlhøjhus. Det stemningsfyldte gartneri sørger, som altid, for skønne juledekorationer, adventskranse, gran og blomster,” fortæller Karina Boye fra Stejlhøjhus, og fortsætter:

”Har man heldet med sig, kan man også vinde store præmier i vores tombola og deltage i konkurrencen om at finde flest juletræer der har gemt sig rundt om i boderne.”

Julemarkedet har åbent lørdag den 24. ovember kl. 10 – 15, adressen er Stejlhøj 2 i Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0