AnnonceLuk annonce
Julemanden hyggede i Brugsen

17-12-2016

Mange børn og voksne var mødt op i Raklev Brugs fredag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der var i den grad julehygge i Raklev Brugs fredag eftermiddag med både julemand, gløgg og æbleskiver.

Mere end 200 børn har i løbet af måneden været forbi Raklev Brugs for at hænge en julesok op i forretningen, fredag eftermiddag var det så tid til igen at hente julesokken og se om julemanden havde været forbi for at putte lidt godter i de mange julesokker.

Der er ingen tvivl om at der er mange søde børn i lokalområdet, for julemanden havde lagt godter i alle julesokkerne og han var selv mødt op for at kontrollere at de rigtige sokker blev uddelt til de rigtige børn.

Den flere hundrede år gamle julemand er nu blevet så gammel at han i år havde sin stol med for at kunne side ned mens de mange fremmødte børn stolt viste deres julesok frem og fik en personlig snak om gaveønsker.

Julemanden kunne også stolt fremvise sin nye sæk hvor hele forsiden er lavet som en julekalender med små låger, og hvor der bag låge nr. 24 selvfølgelig er en julemand.

Det var ikke kun børnene der var tænkt på, brugsens bestyrer Kirsten Halskov Andersen bød, sammen med personalet og brugsnisserne, på gløgg og æbleskiver og smagsprøver på Raklev vinen.

En rigtig hyggelig fredag eftermiddag i Raklev Brugs hvor bøde børn og voksne fik en oplevelse.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0