AnnonceLuk annonce
Julekoncert med populær duo

22-11-2018

Julekoncert med Jane & Shane i Juvi klubben onsdag d. 5. december. 

Af Jens Nielsen

Den populære duo Jane & Shane optræder i Juvi klubben i Kalundborg med deres julekoncert, en koncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien.

I rækken af koncerter i Juvi klubben for det voksne publikum, er der tradition for at programmet også indeholder en julekoncert, og sådan er det selvfølgelig også i år.

Den populære duo Jane & Shane gæster Juvi klubben i Bredgade, onsdag d. 5. december kl. 19, men en hjertevarm julekoncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien.

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar og vokal) har deres musikalske afsæt i den britiske folkemusik. En musiktradition der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil. Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.

Siden gennembruddet i 2003 har Jane & Shanes karriere accelereret med ekspresfart, og de har efterfølgende trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark.
Jane & Shane har meget at byde på og deres koncerter er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Billetsalget er godt i gang og der kan købes billetter hos Alle Salonen og hos Alfaoptik. I billetprisen er inkluderet tre stykker smørebrød.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0