AnnonceLuk annonce
Julekoncert med Stig Rossen og gæstesolist

02-10-2019

Mandag den 9. december er der julekoncert med Stig Rossen og Jasmin Gabay i Kalundborghallen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturné, og kommer forbi Kalundborg den 9. december, er der ekstra grund til fejring. Det er nemlig 25. år i træk, at han og hans uforlignelige julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land.

På årets turnéplan er både intime kirkekoncerter med pianist og trio, ligesom der selvfølgelig også er en lang række af de større julekoncerter med kapelmester Thomas Jaque i spidsen for det altid velspillende orkester og det altid velklingende julekor. I Kalundborg foregår julekoncerten mandag den 9. december kl. 20 i Kalundborghallen med mulighed for tilkøb af julebuffet. Det er Kalundborghallernes Restaurant der står som arrangør af julekoncerten.

Julen har en ganske særlig plads i Stig Rossens hjerte, og siden han i 1998 udgav sit første julealbum ’Julelys’, er det blevet til i alt fire julealbums og en enkelt juledvd. Udgivelserne afspejler den alsidighed, som også kendetegner julekoncerterne. De smukkeste og mest elskede julesalmer og - sange fra den danske sangskat, ny som gammel, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire. 

Hjerternes fest rummer i Stig Rossens fortolkninger alt fra energifyldte, amerikanske klassikere til afdæmpede, bevægende og danske a cappella-versioner. Julekoncerterne er en harmoni af tradition og fornyelse. 

Traditionen tro præsenteres en gæstesolist, og igen i år er valget faldet på et af de nyere talenter på den danske musikscene. Vi kender Jasmin Gabays smittende humør og energi fra DR’s Den store bagedyst 2018 og hendes smukke stemme fra  Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog med den latininspirerede sang ”Kiss Like This”. Som korsanger har Jasmin optrådt med bl.a. Mariah Carey i Sverige og herhjemme på Careys juleturné i 2018. Hun har været fast korsanger for Patrick Dorgan, og var i 2017 med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen. Der er altså god grund til at glæde sig til at opleve Jasmin Gabay live, når hun gæster scenen ved årets julekoncert. 

Det kimer nu til julefest slår stemningen an ved koncerterne, der altid er bygget op om nogle af de vigtigste af julens budskaber. Hygge, nærvær og næstekærlighed er blot nogle af de værdier, der er kernen og drivkraften, når en tætpakket kalender i november og december bringer Stig Rossen rundt i hele landet. 

Køb billet her https://www.ticketmaster.dk/event/stig-rossen-arets-julekoncert-2019-billetter/459085Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

16033