AnnonceLuk annonce
Julekalender: Dagens tilbud

05-12-2018

Købmand i Rema 1000 på Klosterparkvej i Kalundborg, Allan Hansen, med dagens tilbud, der i dag er pebernødder.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Købmand, Allan Hansen, kører lige nu en lidt anderledes julekalender. Hver morgen frem til jul, uploader han en video på sin Facebookside, hvor han fortæller, hvad dagens tilbud er. Det er blevet taget godt imod, men han er heller ikke hel grøn, hvad angår lidt alternativ markedsføring.

Allan Hansen, der er købmand i Rema 1000 på Klosterparkvej i Kalundborg, fik idéen sidste år ved juletid, hvor han for første gang lavede en noget anderledes julekalender på sin Facebookside. Hver morgen lagde han en video op, hvor han fortalte om dagens tilbud. Ligeledes havde de, i butikken, fået købt lidt for mange bananer hjem i sommer, og Allan Hansen lavede derfor en video, hvor han sang: "Køb Bananer", og solgte dem til en meget billig pris.

"Det gav rigtig god respons, og folk syntes, at det var skægt selv om jeg nu overskred egne grænser lidt ved at filme mig selv," fortæller han. 

Men da videoerne med tilbuddene fungerede så godt både sidste jul og i sommer, gentager Allan Hansen nu succesen igen i år.

”Mange har spurgt i løbet af året, om jeg ikke laver julekalenderen igen. Modtagelsen sidste år var god, men nogle ting sælger selvfølgelig bedre end andre. Jeg valgte dog indimellem nogle lidt skæve ting til tilbuddene sidste år, og det gør jeg igen i år. Ting, der normalt ikke er på tilbud. Fx vaniljestænger var et stort hit, fordi de er steget så meget i pris de sidste ti år. Så da de kom på bud, var der mange, der købte,” fortæller Allan Hansen.

Julekalenderen kører ligesom sidste år, og slutter først den 24. december. Allan Hansen uploader en video på sin Facebookside om morgenen med pågældende tilbud, og det kører derefter hele dagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0