AnnonceLuk annonce
Julejazz: Velgørenhed for biografen

06-11-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 6. december er der mulighed for både at lytte til skøn julejazz og støtte op om et godt formål, nemlig biografen i Kalundborg, der pt. har det svært økonomisk grundet de mange COVID-19 restriktioner.

Har man lyst til at lytte til hyggelig julejazz og samtidig støtte Kino Den Blå Engel, er der mulighed søndag den 6. december, hvor Nida Jazzband spiller i byens gamle og hyggelige biograf. Alle penge ubeskåret går til at støtte op om biografen.

Nida Jazzband består af: Niels Riis Christensen, Basun – Niels Svejstrup Knudsen, klarinet – Tim Nielsen, trompet – Knud Frydendal, saxofon – Curt Asklund, kontrabas/vokal – Ulrik Hansen, trommer – Poul Erik Kristiansen, guitar/banjo.

Koncerten bliver selvfølgelig afholdt i henhold til alle COVID-19 restriktioner i biografen, og alle penge går ubeskåret til Kino Den Blå Engel, der i øjeblikket kæmper for at overleve grundet COVID-19.

Arrangementet foregår i Kino Den Blå Engel søndag den 6. december kl. 15. Dørene åbnes kl.14. Man kan købe billetter til julekoncerten i Kino Den Blå Engel eller på deres hjemmeside.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0