AnnonceLuk annonce
Julehygge på Bytorvet i Gørlev

16-12-2018

I dag blev der serveret risalamande på Bytorvet i Gørlev. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag var der igen risalamande til alle på Bytorvet i Gørlev, og som de tidligere år var der stor opbakning til arrangementet.

Som de har gjort de sidste fem år, uddelte Natteravnene risalamande på Bytorvet i Gørlev i eftermiddags. Det er Gørlev Erhvervs- og Handelsstandsforening, der står bag arrangementet, som har været en tradition i mere end 30 år, men i de senere år er det imidlertid Natteravnene, der har delt den populære spise ud til de mange mennesker, der kigger forbi.

”Jeg kan ikke huske præcis, hvor mange år, vi efterhånden har gjort det her, men det er siden engang i 80’erne, og det er dejligt, at der altid er så god opbakning fra byen,” siger Dan Hansen, der har været med i mange år, og er tidligere formand for foreningen.

Udover den lækre dessert, gemte der sig også fem mandler i den store gryde, og der blev derfor trukket fem heldige vindere, der hver vandt fine julekurve med juleknas. Julemanden kiggede også forbi til risalamande – til stor glæde for de mange børn. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0