AnnonceLuk annonce
Julehygge og mulighed for at vinde 10.000 kroner

11-12-2019

Fredag er der luciaoptog i Kordilgade. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Julehandlen i Kalundborg sætter for alvor ind i den kommende weekend. Butikkerne der er med i Vores Kalundborg er klar med gode tilbud, og kunderne har mulighed for at deltage i en konkurrence hvor præmien er hele 10.000 kr. Julemanden er også klar med karameller til børnene og der er mulighed for en tur i hestevogn.

Julehyggen starter fredag sidst på eftermiddagen hvor elever fra Nyrupskolen går i luciaoptog fra Øen og gennem Kordilgade. Optoget starter kl. 16.30 under ledelse af Gitte Overbjerg.

Lørdag afholder KGB Erhvervsklub sponsorcykling på Solskinspladsen, og søndag kan kunderne møde selveste julemanden, som deler karameller ud til børn og barnlige sjæle. Der er også mulighed for at købe brændte mandler, og på Solskinspladsen sælger Soroptimisterne gløgg og æbleskiver. Trænger man lige til et afbræk i julehandlen, så er der mulighed for en hyggelig tur i en hestevogn gennem gaderne. Ved Skoringen i Kordilgade vil der være en udendørs bod hvor der kan købes juledekorationer.

Lørdag har forretningerne åbent fra 10-15 og søndag fra kl. 10-18. Enkelte forretninger kan dog have andre åbningstider.

Vind 10.000 kr.

Når man handler i de lokale butikker som er med i handelsstandsforeningen Vores Kalundborg, har man chancen for at vinde 10.000 kr.

Det er byens seks pengeinstitutter, Jyske Bank, Nordea, Sparekassen Sjælland-Fyn, Arbejdernes Landsbank, Dragsholm Sparekasse og Danske Bank, der har sponseret et gavekort til Vores Kalundborg på 10.000 kr.

For at deltage i konkurrencen skal kunderne udfylde en kupon med navn og telefonnummer, i en af de forretninger som er med i Vores Kalundborg. Medlemsoversigten kan ses på www.voreskalundborg.dk

Lodtrækningen sker fredag den 20. december kl. 16, hvorefter vinderen får direkte besked, så vedkommende kan nå at julehandle for gevinsten.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0