AnnonceLuk annonce
Julegaven der ikke skal byttes

17-11-2016

Line Kongsted kan levere den helt personlige julegave. Foto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

En af de mest personlige julegaver der findes, er uden tvivl et portrætfoto, det er gaven som ikke skal byttes. Hos Fotograf Line Kongsted er der godt gang i julegaveproduktionen.

Portrætfotos har altid været populære gaver under træet juleaften, og denne form for julegaver kræver at man er ude i god tid, for et professionelt portræt er et håndværk som ikke leveres fra dag til dag.

Hos kalundborgfotografen Line Kongsted har der været travlhed længe og man kan stadig nå at booke en tid til den helt personlige gave, men vent ikke for længe.

”Det er rigtigt meget billeder af børn eller hele familien sammen, som der fotograferes til julegaver, men også det helt personlige billede til kæresten eller billeder af bedsteforældrene som vil give et billede til børn og børnebørn inden det er for sent”, fortæller Line Kongsted.

Det perfekte portrætbillede kan leveres i stort set alle størrelser, lige fra et lille billede til at stille på reolen, til det store vægbillede der leveres flot indrammet, lige klar til at hænge op på væggen.

Fotograf Line Kongsted har atelier på Bredgade 57, Kalundborg.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0