AnnonceLuk annonce
Julefrokost med Sømændene er et hit

29-08-2018

Sømændene er hovednavnet når Fuglede IF inviterer til julefrokost i Hvidebækhallen. 

Af Jens Nielsen

Sømændene er hovednavnet når Fuglede IF inviterer til julefrokost d. 1. december. 450 billetter er allerede solgt til arrangementet.

Fuglede Idræts Forening har efterhånden mange års erfaring med at arrangere store halfester i Hvidebækhallen, senest den store bierfest i foråret hvor alt var udsolgt.

Billetsalget har været i gang et stykke tid den næste store fest, nemlig julefrokost med Sømændene d. 1. december hvor Kim Kok, Ubby, vil levere en overdådig julebuffet.

Og årets julefrokost ser også ud til at blive en succes for Fuglede IF, omkring 450 billetter er allerede solgt.

”Billetsalget går strygende, vi sælger billetter hver dag og jeg vil tro at der er udsolgt inden for den næste måned,” fortæller formand for Fuglede IF, Jakob Beck Jensen.

Der er i alt sat 750 billetter til salg.

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de otte sømænd kommer bedst ud over kanten.

I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene.

Sømændene har flere gange spillet i Kalundborgområdet, både på Kalundborg Rock’er og senest til Musik i Havnsø, sidst i juli, hvor de på det nærmeste væltede teltet og fik rigtigt mange op på borde og bænke.

Når Sømændene ikke er på scenen i Hvidebækhallen, er det danseorkestret E-47 som spiller op til dans.

Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus sørger for maden til de mange hundrede gæster, han vil levere en overdådig buffet, lover arrangørerne, så der er ingen tvivl om at der bliver fest for alle pengene i Hvidebækhallen lørdag den 1. december. 

Bierfest

Fuglede IF er også klar med deres populære bierfest i 2019, datoen bliver d. 20. april, hvor øllet vil flyde i stride strømme til tonerne af Topseven. Billetterne bliver sat til salg inden for kort tid.

Billetter til julefrokosten med Sømændene kan købes på Billetten.dk, KLIK HER


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0