AnnonceLuk annonce
Jul på vingården

20-11-2016

Der er ægte julestemning på Dyrehøj Vingård. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Weekendens julemarked på Dyrehøj Vingård blev som sædvanligt et tilløbsstykke.

Når Dyrehøj Vingård inviterer til julemarked er interessen altid stor, sådan var det også da dørene til årets julemarked på den hyggelige vingård på Røsnæs, slog dørene op lørdag formiddag.

”Her kommer gæster fra store dele af Sjælland, det er som om folk kører længere og længere for hvert år for at komme til julemarked, her er folk fra Sydsjælland, Nordsjælland og Fyn og så selvfølgelig alle de lokale”, fortæller vinbonde Tom Christensen.

Julemarkedet er fordelt over stort set hele vingården, både i hallen, på 1. salen, på gårdspladsen og i stuehuset er der julestemning fra de mange udstillere, og der kan købes alt hvad der hører julen til, vineriet er åbent så man lige kan få sig en vinsnak, og i vinkælderen er selveste julemanden rykket ind og her kan børn få sig en fortrolig snak.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HER

I den store sal er der mulighed for at købe mad, vin og selvfølgelig hjemmelavede æbleskiver.

Vingårdens butik er selvfølgelig også åben hele weekenden, her bydes på smagsprøver af de mange vine der er fremstillet på gården, bl.a. kan gæsterne smage årets nyhed, en slåen gin, og den er rigtig god kan vi godt røbe.

De mange udstillere tager også i mod hele søndagen mellem kl. 10 og 16, så søndagens turen kunne passende være til Dyrehøj vingård på Røsnæs.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0