AnnonceLuk annonce




Jul på Gisseløre

31-10-2019

Ejer af Restaurant Gisseløre, Julie Kjærulff og restaurantchef, Simon Wittrock. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Julen nærmer sig så småt med hastige skridt, og flere begynder at planlægge julefrokosten. På Restaurant Gisseløre i Kalundborg er man i hvert fald godt i gang.

Julen er nok den mest fejrede højtid i Danmark, og det er også i julen, at familie og venner samles til dansk hygge, som bl.a. ofte indebærer øl og snaps samt god mad. Vi mødes med kollegaerne, med familien eller med gode venner for at nyde god mad i festligt lag, og netop muligheden for den gode mad, kan bl.a. opleves på Restaurant Gisseløre i Kalundborg, hvor der er julebuffet fra den 29. november.

”Vi kører det ligesom vi gjorde til påske, hvor vi laver et stort tag selv bord, og der er ikke noget minimum antal kuverter, men vi anbefaler selvfølgelig bordreservation,” siger restaurantchef, Simon Wittrock.

Man kan også komme større selskaber, hvor man får sin helt egen julebuffet i et særskilt lokale.

”Hvis man fx gerne vil have sin egen buffet, og man er et større selskab, er det også en mulighed. Så er det kun de personer i selskabet, der spiser fra buffeten, og selvfølgelig til samme pris,” fortæller Simon Wittrock.

Restaurant Gisseløre har i år valgt at gå med den traditionelle julemad, og kan bl.a. byde på både tre slags sild, steg, tarteletter, frikadeller, andelår, ost, risalamande og ikke mindst gammeldags æblekage.

”Vi har valgt den traditionelle julemad, for det virker som om, at det er det, de fleste helst vil. Vores koncept er selvfølgelig, som altid, friske råvarer, frisklavet og ikke noget med noget fra fryseren,” slutter Simon Wittrock.

Julebordet på Restaurant Gisseløre kører fra fredag den 29. november og søndag den 22. december. Men er man et større selskab, der gerne vil spise julebuffet ugen før det hele begynder, kan man også kontakte Restaurant Gisseløre. Fredag lørdag er julebordet fra kl. 18 - 21, og søndag kl. 12 - 15. 

Nytårsmenu - uden stress

Udover julefrokostmenuen har Restaurant Gisseløre også en nytårsmenu – ud af huset. Nytårsmenuen er sammensat således, at der bliver et minimum af arbejde og opvask, og man dermed kan nyde aftenen sammen med sine gæster. Med menuen følger også en let udførlig fremgangsmåde, og der er ingen krav til antal kuverter.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0