AnnonceLuk annonce
Jorden rundt med Emil, Theis og Havana

19-07-2019

Emil og Theis Beha, gæster Kino Den Blå Engel mandag den 18. november 2019.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag den 18. november 2019 kl. 19 får Kino Den Blå Engel besøg af to meget populære unge mænd, der i den grad har været ude og opleve verden. Nemlig Emil og Theis Beha, der på Havana har sejlet på de store verdenshave.

Theis og Emil var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på en tre år lang jordomsejling. Mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien ”Kurs mod fjerne kyster”. Men ikke alle historier fik plads i Tv-programmerne, og nu tager Emil og Theis  Beha ud og fortæller om alt det, der også foregik, når kameraet ikke var med ombord. Med klip og billeder fra rejsen fortæller de humoristisk og levende om at leve helt enormt tæt på hinanden, at lære hinandens styrker og svagheder at kende, og ikke mindst glæden ved at kunne virkelig meget, når man lærer at udnytte fælleskabets styrker.

"Der har været en del ventetid for at få de to herrer herud, men nu kommer de endelig, og vi glæder os meget," siger Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

I foredraget vil de tage tilhørerne med tilbage i tiden til dengang, de var børn, og sejlede rundt med deres forældre ude på de store oceaner. De vil fortælle om, hvordan livet til søs har rustet dem til voksenlivet, og givet dem glæden ved friheden og den forunderlige verden, vi lever i.

En aften med Emil og Theis Beha er ikke blot en rejse rundt om jorden, men også et møde med to meget forskellige brødre, og ikke mindst en aften med plads til masser af grin.

Salget begynder onsdag den 24. juli 2019  kl. 16 både i biografen og på Kino Den Blå Engels hjemmeside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0