AnnonceLuk annonce
Jokeren – Her kan du spille på alt

26-02-2019

Indehaver af Jokeren i Høng Centret, Johnny Aydin. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Spillehallen Jokeren i Høng Centret tilbyder nu en lang række af betting spil, ja du kan stort set spille på alt.

Spillelysten kan få frit løb i spillehallen Jokeren i Høng Centret, nyt er betting fra firmaerne Stanleybet, Cashpoint og TipWin, her er der mulighed for at spille på stort set alt, lige fra fodbold, håndbold, motorsport, basketball, ishockey, tennis, hunde, heste, ja det er nærmest kun fantasien som sætter grænserne.

”Her har spillerne mulighed for at lukke sit spil inden kampen er slut og få udbetalt sin gevinst, men har selvfølgelig mulighed for at vinde mere ved at vente til kampen er slut, eller måske tabe, men spilleren bestemmer selv,” fortæller Johnny Aydin, som er indehaver af Jokeren og har mange års erfaring i branchen.

Foruden mulighed for de mange betting spil råder Jokeren også over 30 spillemaskiner, hvor der er mulighed for at vinde masser af penge.

”Vi har rigtigt mange faste kunder, men også en del som bare dumper ind en gang imellem, og foruden kunder fra Høng, så er der mange fra både Slagelse og Kalundborg,” siger Johnny Aydin, som har spillehaller otte forskellige steder på Sjælland, bl.a. også i Svebølle.

Jokeren i Høng Centret har eksisteret i fem år og har åbent hver dag fra 10 til 22, dog søndag fra 12-22Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0