AnnonceLuk annonce
Johnny Madsen Danser med Drenge

03-12-2018

Danser med Drenge og Johnny Madsen underholder i Svebøllehallen til maj 2019. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den store succes med Danser med Drenge i Svebøllehallen tidligere på året, bliver gentaget til næste år, hvor også Johnny Madsen skal underholde til dobbeltkoncerten i Svebøllehallen.

Det tog kun ti dage, så var alle 700 billetter solgt til forårskoncerten med Danser med Drenge i Svebøllehallen i maj måned i år, og den succes følger arrangørerne bag koncerten, de tre foreninger OLD SBI, Viskinge Badmintonklub og Bjergsted Håndboldklub, op på med endnu en koncert med Danser med Drenge til næste forår, helt bestemt fredag d. 24. maj 2019, også i Svebøllehallen.

Næste års koncert bliver en dobbeltkoncert, idet også Johnny Madsen skal på scenen. Danser med Drenge er flere gange udråbt som Danmarks bedste liveband, og Johnny Madsen behøver vel næsten ingen præsentation, han har flere gange underholdt på Kalundborgegnen, både til Kalundborg Rock'er, til Musik i Havnsø og i Kino Den Blå Engel, hver gang med stor succes.

”Det er fedt, at vi kan få de to store navne til Svebølle samme aften, og vi glæder os helt vildt til at det bliver maj 2019”, siger Johnny Elmelund fra OLD SBI, og fortsætter,

”Selv om Danser med Drenge og Johnny Madsen har hver sin stil, så henvender de sig lidt til det samme publikum, og vi kan da også se at omkring en tredjedel af billetterne allerede er solgt.”

Billetevent

De tre foreninger som står bag dobbeltkoncerten i Svebøllehallen til foråret, skyder for alvor gang i billetsalget nu på søndag d. 9. december mellem kl. 10 og 12 ved SuperBrugsen i Svebølle.

Her kan billetterne til koncerten købes til en speciel julepris hvor der spares kr. 45,- pr. billet, og ellers kan billetterne købes på billetsalg.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0