AnnonceLuk annonce
Jørgen inviterede til fest på plejecentret

13-11-2017

Jørgen Beck sammen med Karin Strand-Holm. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Jørgen Beck, beboer på plejecentret Loch Ness i Kåstrup havde i dag mandag inviteret alle de øvrige beboere til fest.

Der var i den grad feststemning på Loch Ness Centret i dag, med kaffe lagkage og levende musik.

Det var plejecentrets beboer, Jørgen Beck der havde inviteret til fest, et arrangement som han betalte ud af egen lomme.

”Mine pårørende bor i Sønderjylland, og siden jeg kom her til Loch Ness i 2014 er jeg blevet så godt modtaget, vi er som en stor familie, derfor havde jeg lyst til at sige tak”, fortæller 69-årige Jørgen Beck, inden ægteparret Karin og Klaus Strand-Holm åbnede ballet med populære fællessange.

”Før i tiden rejste jeg to gange om året, men det kan jeg ikke mere, så i dag skal vi ha’  fest med musik, kaffe, lagkage og pensionistymer (Bailey)”, fortæller den glade giver.

”Jørgen har glædet sig som et lille barn til den her dag”, fortæller Niels-Erik Sørensen, der har stået for kontakten til musikerne Karin og Klaus Strand-Holm, som også har spillet ved den populære ældrefest i Tømmeruphallen.

Jørgen Beck har det meste af sit liv boet i Kallerup, og derfor var beboerne fra Raklev Plejecenter også inviteret med til den hyggelige eftermiddag, hvor der blev spillet en lang række af populære numre som de omkring 50 gæster lystigt sang med på, der var alt fra ’Lille fregnede Louise’ til 'Kære lille mormor', 'I en lille båd der gynger', 'Rigtige venner' og 'Hammer hammer fedt'.

Det vil helt sikkert være en dag som Jørgen Beck kan mindes i rigtig lang tid.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0