AnnonceLuk annonce
Jobcenter hylder virksomheder

10-04-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Jobcenter Kalundborg hylder igen i år virksomheder, der tager et socialt ansvar og hjælper mennesker med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer i job.

En række virksomheder, der tager et socialt ansvar og hjælper mennesker med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer i job, og formår at fastholde dem på arbejdsmarkedet, bliver hyldet af Jobcenter Kalundborg tirsdag den 28. maj, hvor Jobcentrets CSR pris bliver uddelt. 

CSR er en forkortelse for Corporate Social Responsibility, og er en betegnelse for virksomheders arbejde med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i deres daglige arbejde. I år er temaet; værditilførsel til din virksomhed - gennem samarbejde og netværk.

”Der bliver uddelt CSR priser til forskellige virksomheder, det er ikke blot en enkelt,” fortæller Ahmed Bichtaoui, der er virksomhedskonsulent ved Jobcenter Kalundborg.

Udover at uddele CSR prisen, har Jobcenter Kalundborg også sørget for et foredrag om samarbejdet lokale virksomheder imellem, netværk, øget omsætning og bedre CSR.

”Vi har endnu billetter tilbage, men mange har allerede reserveret billetter, der jo er gratis. Men det er da dejligt, at interessen er stor,” siger Ahmed Bichtaoui.

Det er andet år, at Jobcenter Kalundborg uddeler CSR priserne til virksomheder i kommunen. Priserne blev sidste år givet til Skandi-Bo i Ubby samt Salale Jern og Metal ApS. Derudover modtog Føtex og Kvickly Kalundborg en fælles pris for at virksomhederne i fællesskab har gennemført et projektforløb med henblik på, at bringe kvinderne tættere på arbejdsmarkedet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0