AnnonceLuk annonce
Joan er startet som selvstændig frisør

28-04-2021

Af Jens Nielsen

Det er 40 år siden at Joan Lyngsøe blev udlært som frisør, nu har nu taget springet og er startet som selvstændig frisør.

Tirsdag i denne uge havde Joan Lyngsøe første arbejdsdag som selvstændig erhvervsdrivende, hun har nemlig sagt sit frisørjob op som lønmodtager hos Zi-Zi-Cut.

”Hvis jeg skulle prøve at have min egen salon, så er det nu, men selvfølgelig er det er stort spring, jeg er god til at klippe, men aner jo intet om fx regnskab, men det må jeg jo få lært,” siger Joan Lyngsøe, eller bare Joan Frisør.

”Firmanavnet skulle selvfølgelig være Joan Frisør, det er jo det folk har kaldt mig i de sidste 40 år,” fortæller den nystartede frisør.

Joan Lyngsøe er flyttet ind hos A-Klip i Kordilgade 30, sådan at der nu er to selvstændige frisører i det samme lokale.

”Vi har lavet en samarbejdsaftale og deler de faste udgifter, men vi har hver vores cvr-nummer, kasseapparat, dankortterminal og telefonnummer, så det er to forskellige firmaer på den samme adresse, og så kender vi hinanden rigtigt godt, så jeg glæder mig til samarbejdet,” fortæller frisør Berit Andersen, som de sidste mange år har haft A-Klip i Kordilgade.

Berit Andersen og Joan Lyngsøe kender hinanden rigtigt godt, de arbejdede nemlig sammen hos Frisør Jan for mange år siden.

Erfaren frisør

Efter 40 år med saksen i hånden er Joan Lyngsøe en meget erfaren frisør, som henvender sig til hele familien. Joan har for år tilbage vundet både det Sjællandske mesterskab og Danmarksmesterskabet for frisører og har deltaget i flere kurser i udlandet.

Nu glæder hun sig til at tage imod kunderne i Kordilgade 30, hvor hendes navn er kommer på facaden sammen med A-Klip.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0