AnnonceLuk annonce
Lokalpolitiker skifter parti

08-12-2015

Jimmy Sørensen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Liberal Alliance får for første gang et byrådsmedlem i Kalundborg Kommune, da Jimmy Sørensen skifter fra Venstre til Liberal Alliance.

Ved at skifte fra Venstre til Liberal Alliance bringer Jimmy Sørensen dermed antallet af byrådsmedlemmer for det unge parti op på 38 på landsplan.

"Jeg har i dag meldt mig ind i Liberal Alliance, som jeg glæder mig til at repræsentere i Kalundborg Kommune i fremtiden. Jeg har været glad for min tid i Venstre, men jeg har i en længere periode følt mig mere grundlæggende enig med Liberal Alliance, som har et tydeligt, liberalt fokus både nationalt og lokalt,” siger Jimmy Sørensen og fortsætter:

”Danmark har brug for liberal politik til gavn for borgere og erhvervsliv både kommunalt, regionalt og nationalt, og det vil jeg være med til at kæmpe for her i Kalundborg.”

Jimmy Sørensen er 43 år, uddannet lærer, og er gift med Pia Breiner, der ejer Frisør Breiner Intercoiffure i Kalundborg. De har sammen tre sønner. Familien bor i Kalundborg, hvor Jimmy arbejder som skoleleder på Tømmerup Skole.

Liberal Alliance stifter lokalafdeling i Kalundborg

Liberal Alliance har i lang tid haft en ambition om at stifte en lokalafdeling i Kalundborg, og det bliver samtidig med Jimmy Sørensens skifte fra Venstre nu er en realitet. Liberal Alliances medlemmer i Kalundborg har nemlig besluttet at etablere en lokalafdeling fra begyndelsen af det nye år.

Liberal Alliance Kalundborg ser frem til et godt og liberalt samarbejde, hvor hovedfokus vil være på infrastruktur, familie, erhverv og kultur.

Lokalformand i Liberal Alliance Vestsjælland, Thomas Vesth, glæder sig til samarbejdet med Jimmy Sørensen og den nye lokalforening i Kalundborg:

“Jeg er utrolig glad for, at det nu lykkes. Vi har i bestyrelsen i samarbejde med medlemmerne i Kalundborg arbejdet på dette utrolig længe, så at vi nu kan etablere en lokalafdeling i Kalundborg, er utrolig stort. Det vil betyde meget for lokalpolitikken i Kalundborg, især nu hvor vi samtidigt kan præsentere Jimmy som byrådsmedlem for Liberal Alliance,” siger Thomas Vesth.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0