AnnonceLuk annonce
Billedserie: ´Jeg Er Jo Lige Her´

20-03-2019

Anne Linnet på scenen i Kino Den Blå Engel i Kalundborg onsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En veloplagt Anne Linnet stod onsdag aften på scenen i Kino Den Blå Engel i Kalundborg. Alle billetter var revet lang tid før koncerten.

"Jeg Er Jo Lige Her" er titlen på Anne Linnets dundrende succesalbum fra 1988. 

Det er i virkeligheden dét album, der satte en tyk streg under Annes superstjerne status herhjemme og var med til at definere Anne Linnets legendestatus på den rytmiske scene. 

Onsdag aften stod Anne Linnet på scenen i Kino Den Blå Engel sammen med sit band, foran en totalt udsolgt sal, faktisk har der været udsolgt meget længe.

Det er nu 30 år siden, albummet blev udgivet og Anne Linnet har derfor valgt at fejre begivenheden, ved at spille udvalgte hen over vinteren 2018/2019, og onsdag aften nåede Linnet så til Kalundborg.

"Jeg Er Jo Lige Her" er et helt og aldeles ikonisk album, der indeholder en stor del af de sange, som efter tiden betegnes som Anne Linnet klassikere. 

Sange som Tusinde Stykker, Tabt Mit hjerte og Forårsdag er alle at finde på. "Jeg Er Jo Lige Her"- albummet, sange som publikum i Kino Den Blå Engel også fik at høre og kunne synge med på.

En uforglemmelig rejse til dengang man tabte sit hjerte på en forårsdag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0