AnnonceLuk annonce
Jeanette er en gave til samfundet

02-06-2021

Jeanette Jensen, social og sundhedsassistent ved IP-Nord, er onsdag blevet kåret som ´Årets praktikvejleder´. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Social og sundhedsassistent Jeanette Jensen er af fagforbundet FOA blevet kåret som ’Årets praktikvejleder’. Hun er en gave til samfundet, står der i indstillingen.

Jeanette Jensen er til daglig social og sundhedsassistent hos Integrerede pleje Nord (IP-Nord) under Kalundborg Kommune. Lige nu er hun sygemeldt med en brækket fod, men onsdag eftermiddag blev hun lokket på arbejde med påskud af, at der var noget elevarbejde hun skulle undervise lederne i.

Derfor blev hun også meget forbavset da repræsentanter fra fagforbundet FOA trådte ind ad døren med blomster, diplom og kagedame for at kåre Jeanette som ’Årets praktikvejleder’, lige som IP-Nord blev kåret som ’Årets praktiksted’.

Det er Kristina Rasmussen, der er under uddannelse til social og sundhedsassistent, som har indstillet Jeanette Jensen som ’Årets praktikvejleder’.

”Jeanette er helt unik. Hendes menneskesyn er så smit bart. De udfordringer der har været i praktikken, har været så lærerige, at jeg hele tiden har kunne bygge på fagligt. Jeanette ser jeg op til som person, og har taget så meget af hendes person/måden at arbejde i praksis, med mig videre. Hun er en gave til samfundet,” stod der bl.a. i indstillingen fra Kristina Rasmussen, som Jørn Thor Nielsen, næstformand i FOA for social og sundhedssektoren, læste op inden han overrakte diplomet til ’Årets praktikvejleder’.

”Det er jo i høj grad hele IP-Nords fortjeneste, men det er jo også det image vi gerne vil sælge, det er det vi gerne vil stå for, og vi tror jo på, at jo dygtigere i og vi er til at uddanne elever, jo lettere bliver det at rekruttere, jo mere har eleverne lyst til at vende tilbage til den her arbejdsplads,” sagde Karin Graff Gergelffy, områdechef, Integrerede pleje Nord, til de medarbejdere som var til stede ved prisoverrækkelsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0