AnnonceLuk annonce
Jazz og fisk på havnen

31-05-2019

Der blev hygget fredag aften på caféen hos Asgers Fisk, og Asger Øgelund, der ejer caféen samt fiskeforretningen, sludrede med gæsterne. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag aften var Asger Øgelunds lille hyggelige café ved Asgers Fisk på havnen i Kalundborg fyldt med mennesker, der nød de fine fiskeanretninger, kold champagne samt stille jazz musik.

Asger Øgelund har haft travlt i dagene op til, at caféen skulle åbne for sæsonen, hvilket blev markeret med at invitere på gratis champagne ledsaget af lækker Live jazzmusik, og selvfølgelig kunne der købes en masse lækre fiskeanretninger.

Der er 2. år, at Asger Øgelund er i gang med caféen på havnen i Kalundborg, og igen i år blev caféens åbning budt velkommen af glade gæster. Aager Øgelund vandt i øvrigt en pris sidste år, fordi han netop har skabt et nyt koncept med sin fiskeforretning og café på havnen i Kalundborg.

Læs også Pris for nyskabelse og udvikling

Fiskerestauranten lukker ned igen medio september, hvorimod fiskeforretningen har åbent hele året. Fiskeforretningen har åbent alle dage på nær mandag, og caféen ligeså. Åbningstiderne lyder for fiskeforretningen kl. 10 - 17.30, og for caféen kl. 12 - 15 og igen kl. 18 - 21.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0