AnnonceLuk annonce
Jan Maler svinger penslerne igen

10-03-2017

Jan Maler svinger igen penslerne som selvstændig malermester. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Jan Jønsson, malermester i Kalundborg, er tilbage som selvstændig efter en pause på otte år.

46-årige Jan Jønsson er efter en pause på otte år, tilbage som selvstændig malermester, og med masser af opgaver i ordrebogen.

Tilbage i 2001 startede Jan Jønsson som malermester i Kalundborg, i 2008 var det skruet op til at Jan stod i spidsen for 15 mand med opgaver fortrinsvis i Roskilde og Københavnsområdet.

”Jeg trængte til at prøve noget nyt tilbage i 2008, og så ville jeg gerne opleve mine børn vokse op, derfor blev det til en årrække i taxabranchen”, fortæller Jan Jønsson, mens der rulles maling på væggene i en stor garage, der har været brandskadet.

Pensler og malerrulle blev dog aldrig helt lagt på hylden, Jan Jønsson hjalp ind i mellem andre lokale malermestre når ordrebøgerne var fulde, de seneste par år blev assistancen hyppigere og hyppigere, samtidig med at gamle samarbejdspartnere rykkede for at få Jan til at starte for sig selv igen.  

Valget var derfor ikke så svært for Jan Jønsson, nu børnene alligevel er ved at betræde dørtrinnet til deres eget liv. Så nu er rattet i taxaen byttet ud med rattet i en helt nyindkøbt varevogn som danner rammen for malermesterens forretning, og med rigtigt mange opgaver i København og Nordsjælland.

”Jeg er ved at blive lige lovlig kendt nord for København, og får derfor rigtigt mange opgaver, det er klart et positivt problem, men jeg ville gerne have flere lokale opgaver så der ikke går så meget tid på landevejen”, fortæller malermesteren.

Opgaverne er typisk store renoveringer af villaer i området omkring Lyngby, Hellerup og Holte, hvor det helt store hit i øjeblikket er helt glatte og ensartede filtvægge, hvilket tilsyneladende volder flere firmaer problemer.

”Malerbranchen skriger godt nok på kvalificeret arbejdskraft. Jeg vil tro at omkring 25% af min tid det sidste år, har jeg brugt på at lave om efter andre malere og det rygtes hurtigt, men nu sættes der ind med markedsføring i Kalundborgområdet for på den måde ikke at spilde tiden med at køre så langt, jeg er jo ikke taxachauffør mere”, siger Jan Jønsson.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0