AnnonceLuk annonce
Udvider med flere ansatte til større opgaver

21-07-2019

Fra venstre, Nick Toke Nielsen, Michelle Hansen, Bjarne Berthelsen og Jan Jønsson. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Jan Maler har udvidet sit firma med tre nye medarbejdere, bl.a. grundet en stor opgave med at male hele facaden på en af byens mest markante ejendomme.

Efter en pause på otte år startede Jan Jønsson igen som malermester i 2017, med det klare mål at han bare skulle være sig selv, ingen ansatte, men det løfte har han nu måtte give afkald på, tre malersvende er firmaet Jan Maler blevet udvidet med, og der er købt endnu en firmabil.

”Jeg har sagt til alle, at jeg aldrig mere skulle have ansatte, men mængden af opgaver stiger og stiger, og da jeg sagde ja til at male Peterminde kunne jeg godt se, at det kunne jeg ikke klare alene,” siger Jan Jønsson.

Opgaven med at male hele facaden på den markante ejendom Peterminde på hjørnet af Holbækvej og Slagelsevej i Kalundborg er da også Jan Malers største opgave hidtil.

”Jeg blev spurgt om jeg ville male hele facaden og det sagde jeg selvfølgelig ja til, jeg har også bestemt farven, som er en lys blå og med en mørk blå rundt om døre og på sålbænke under vinduerne, så markamt en ejendom skal jo herske i området her, og det gjorde den bare ikke i den tidligere lysegrå farve,” siger Jan Maler.

Siden Jan Jønsson startede op igen som malermester er opgaverne kommet i en lind strøm, ikke bare opgaver for hr. og fru Hansen, men også en række af erhvervskunder, bl.a. er der lige udført en specialopgave i København for et firma, som var så tilfredse med resultatet, at samme firma bestilte Jan Maler til en lignende opgave i Lemvig, hvor to mand blev sendt afsted i flere dage.

Om Jan Jønsson bliver nødt til at udvide sit firma yderligt, må tiden vise, men lige nu er der travlhed og masser af opgaver i ordrebogen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0