AnnonceLuk annonce
Jakkeevent med god rabat og flotte præmier

15-10-2019

Mikkel Thisgaard i en lækker frakke i presset uld fra matinique. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bech Menswear i Kordilgade afholder et jakkeevent på lørdag morgen, hvor der både serveres kaffe og rundstykker, og hvor alle har mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor to heldige kan vinde en lækker vinterjakke.

Den kolde tid nærmer sig og derfor er det tid til at få fornyet garderoben med vintertøj, Bech Menswear i Kordilgade åbner forretningen en time før normalt nu på lørdag d. 19. oktober, fra kl. 8.30 til 9.30, hvor de afholder et jakkevent med hele 20% rabat på alt overtøj i den time.

”Det vi har fokus på her hos Bech Menswear er, overtøj til al slags vind og vejr, og det vi kikker meget på i dag, er de jakker som har tapede syninger, som er 100% vind og vandtæt, og jakker som man kan ånde i, vi skyder faktisk lidt bredt, og samtidig har vi et stort udvalg i huer, handsker og halstørklæder,” fortæller Mikkel Thisgaard fra Bech Menswear.

Herretøjsforretningen har overtøj til både hverdag og fest, og både korte og lange jakker.

I forbindelse med jakkeeventen på lørdag morgen, afholder Bech Menswear en konkurrence hvor alle der møder op kan deltage. To heldige morgenfriske kunder kan gå hjem med hver sin helt nye jakke.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0