AnnonceLuk annonce
Jagtvåben stjålet

11-10-2017

Af Jens Nielsen

Der har været en lang række af indbrud i hele kommunen det sidste døgn, bl.a. er der stjålet våben fra en villa i Høng, og en virksomhed i Svebølle har fået stjålet værktøj og en varevogn.

Ukendte gerningsmænd brød tidlig tirsdag morgen ind i en villa på Borrevænget i Høng. Indbruddet blev opdaget af en nabo som vidste at der ikke var nogen hjemme på adressen, gerningsmændene, betegnes som to mand, 180 cm. høje, begge iført cowboybukser, mørke jakker, sorte strikhuer og tørklæder for munden.

Fra stedet er stjålet et våbenskab indeholdende et ukendt antal jagtvåben, ligesom samtlige skuffer og skabe i huset er åbnet og gennemrodet.

En anden villa på Borrevænget har også haft indbrud, her er et vindue til et kontor brudt op. Alle skuffer og skabe er gennemrodet. Anmelder har intet overblik over hvad der er stjålet.

Varevogn og værktøj stjålet

Hos Gammelrand Beton i Svebølle har der været indbrud i et værksted. Fra stedet er stjålet en Ford Transit varevogn med reg.nr. AL 24 125. Varevognen er lysegrå med Gammelrand logo på siden.

Ved indbruddet i værkstedet er også stjålet et CO2 svejseværk, et elektrode svejseværk og seks boremaskiner.

I Eskebjergområdet har der været indbrud i et hus på Eskebjergvej og Alleshavevej. Begge steder er husene gennemrodet og der er stjålet bl.a. kontanter, playstation og computer.

Rude knust

I Kalundborg har der også været indbrudstyve på spil.

I Hærvigsgade er der knust en rude til et soveværelse. Indhold fra skuffer og skabe er spredt ud på gulvet og en hylde er revet ned. Fra stedet er stjålet en playstation 4

I et sommerhus på Ulstrup Sønderstrand er der også knust en rude for at komme ind. Her er der stjålet en generator, petroleumslampe, kikkert, fondue-sæt, lysestage i pletsølv, lille skab, parfume og køkkenredskaber.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0