AnnonceLuk annonce
Jægersoldat til Tømmerup

07-02-2017

 

Erik B. Jørgensen giver foredrag i Tømmeruphallen den 2. marts.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Man kan for øjeblikket se Erik B. Jørgensen i ’Korpset’, som er et utrolig populært tv-program, der kører lige for tiden. Men nu kan man også møde manden i Tømmeruphallen torsdag den 2. marts kl. 19.30, og høre mere om hans erfaringer fra et liv med mange ekstreme situationer og ikke mindst, hvordan man håndterer dem.

Torsdag den 2. marts kommer jægersoldat Erik B. Jørgensen forbi Tømmeruphallen i forbindelse med et arrangement, som den nye eventgruppe i TGU har etableret.

Vi har lavet et eventudvalg i TGU, som frem over står for ting som dette - altså foredrag og diverse fester. Det blev for meget for mig at stå med det hele selv, så nu er en gruppe frivillige gået sammen, og vi har dannet eventgruppen, der altså som det første har inviteret Erik B. Jørgensen til at holde foredrag herude i hallen. VI har aftalt, at nu tager vi et år med sikre ting, der er til at betale, og det skulle så gerne ende ud i noget lidt større, når der er lidt penge på kontoen,” siger Trine Grue Werth, der er foreningskoordinator i TGU.

Erik B. Jørgensen har flere gange været udsendt på specialopgaver i Afghanistan og Irak. Som ekspeditionsleder på mange krydsninger af indlandsisen og som patruljefører, har han stor erfaring med at få grupper til at fungere optimalt under særdeles stressede forhold – samtidig med at humøret har skullet holdes højt i de værst tænkelige øjeblikke. 

I sit foredrag fokuserer Erik B. Jørgensen på, hvad der skal til for, at man fungerer og handler optimalt som individ. Hvordan bliver det mulighederne, man ser frem for begrænsningerne. Deltagerne skal erfare, hvad der influerer mennesker livet igennem, og hvad man aktivt kan gøre ved det. Hvilke værktøjer og huskeregler kan bringe en videre, og give overskud som mennesker.

Foredraget tager udgangspunkt i Eriks egne erfaringer fra et liv, hvor han har oplevet mange ekstreme situationer, men efterfølgende fastslår én ting - at det vi mennesker oplever i ekstreme situationer ikke adskiller sig stort fra det, vi som medarbejdere, ledere, ægtefæller og forældre oplever i hverdagen.

Køb billet - klik her

Fakta om Erik B. Jørgensen:

  • I 2011 roede han Skandinavien rundt – en tur på 6 måneder og 10 timer dagligt i kajakken.
  • I 2012 blev det til 45 dages kanotur i vildmarken, med hans datter på 3,5 år og hund. I 2013 roede han i 28 dage i kajak i Nordøstgrønland.
  • I 2014 krydsede han Alaska på 72 dage (60 dages vandring: i alt 900 km, og 12 dages padling: 650 km).
  • I 2015 tog han sin 2. tur med sin datter, der nu er blevet 6,5 år, 45 dage i Nordsverige.
  • Erik B. Jørgensen er derudover blevet optaget som medlem af Eventyrernes klub, og modtog i 2011 prisen for Årets Eventyr. 
  • Erik er forfatter til bl.a., ”Oplevelser i ukendt land”, ”Danmark rundt i kajak – isvinteren 2009-10” og ”Skandinavien rundt i kajak”.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0