AnnonceLuk annonce
Jæger skyder projektil gennem hustag

25-11-2018

Her er projektilet gået ud gennem taget. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En jæger har skudt et projektil gennem taget på en værkstedsbygning på Slagelsevej i Kalundborg. Ejeren af værkstedet opfordrer jægerne til at være mere forsigtige.

Lørdag opdagede Ludvig Wejlemand på Slagelsevej 250 i Kalundborg, at der var hul i taget på hans værkstedsbygning, og ved nærmere undersøgelse er han ikke i tvivl om at det er skud fra en jagtriffel som er gået ind gennem tagpladerne på den ene side af værkstedsbygningen, og ud på den anden.

”I første omgang troede jeg at det måske var en raket som havde ramt taget, men så kunne jeg jo se at der var hul i taget på begge sider af taget, så projektilet er gået lige gennem taget og ud på den anden side. Det er lidt skræmmende at tænke på, især fordi vi har fire børn som løber rundt her på grunden,” fortæller Ludvig Wejlemand.

Skudhullerne er anmeldt til politiet og de har været forbi for at se på sagen, og de er heller ikke i tvivl om at det er et projektil som er gået igennem.

Ludvig Wejlemand mener at der er jægere som går på jagt på markerne op mod Årby som ved et uheld er kommet til at skyde forkert, og han opfordrer dem til at de tænker sig mere om næste gang der afgives skud.

Skuddet kunne lige så godt have ramt Engvejs-kvarteret, som ligger lige ved siden af Ludvig Wejlemands ejendom.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0