AnnonceLuk annonce
JUVI klar med en ægte Rock’n’Roll aften

01-11-2019

Johnny & the Heartbeats er på scenen i JUVI fredag d. 8. november. 

Af Jens Nielsen

Der er lagt op til en rejse tilbage i 60’erne, når JUVI præsenterer et dobbelt Rock’n’Roll arrangement fredag d. 8. november.

Hele to bands er på scenen, når JUVI i Kalundborg inviterer til en rigtig Rock’n’Roll aften, fredag d. 8. november, med start kl. 19, hvor der serveres 3 stk. smørrebrød.

Der er henholdsvis Chimbo’s Revivel og Johnny & the Heartbeats, som står for aftenens underholdning, som bliver ægte Rock’n’Roll tilbage fra 60’erne.

Ingvar ”Chimbo” Kristensen fra Chimbo’s Revivel leverer med sin fantastiske stemme og helt særlige guitarstil et af de mest autentiske bud på et upoleret og uforfalsket Rock ’n’ Roll Show med det bedste fra 50’ernes og 60’ernes musikskat fra England og USA.

Med sig i denne lille grovswingende combo har Mr. Chimbo veteranen Søren Engel på bas og kor (tidligere delta Cross Band, CV Jørgensen, Link Wray og Bo Didley), Carsten Larsson på guitar og kor (tidligere The Scooters, Cartoons, Tamra Rosanes og Nande & The Big Difference), og Philip Bo Knudsen på trommer og kor (tidligere The Thrill og One Way Out).

Der er i den grad gejst og gnist når Johnny & the Heartbeats går på scenen. Repertoiret består af en lang stribe gode sange i 60’er stilen. Man kan nævne Beatles, Rolling Stones, Eric Clapton, Eagles, Bob Marley, Searchers, Kinks, Elton John bare for at nævne nogle få kunstnere, der er fundamentet for repertoiret.

De fem musikere har mange års erfaring i showbizz, med alt hvad det indebærer af pladeindspilninger radio- og tv-arbejde og optræden i ind- og udland.

Så det er på med danseskoene og afsted til JUVI i Bredgade, Kalundborg, til en ægte Rock’n’Roll aften.

Billetter købes til kr. 295,- pr. stk. hos Allé Salonen og hos Alfa Optik.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0