AnnonceLuk annonce
Iværksætter klarer reparation af hvidevarer

22-08-2019

Brian Stentoft Nielsen foran sin servicebil, klar til at rykke ud til kunderne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Brian Stentoft Nielsen i Jerslev har droppet sit faste job og satser nu fuldtids på reparation af hvidevarer i sit eget firma, BSN Hvidevarer.

Selv om det er blevet et ’køb og smid væk ‘samfund, kan det stadig svare sig at udføre reparation på en del hvidevarer, bl.a. vaskemaskiner og opvaskemaskiner, og her kommer BSN Hvidevarer ind i billedet.

I to år har Brian Stentoft Nielsen haft sit firma ved siden af sit faste job i hvidevarebranchen, men siden påske er han sprunget ud som iværksætter på fuld tid, og der er nok at tage fat på.

”Det meste af det vi kører efter, er vaskemaskiner og opvaskemaskiner, det kan stadig svare sig at skifte et varmelegeme eller en sæbeskuffe, frem for bare at købe noget nyt,” fortæller Brian Stentoft Nielsen, og mener at det godt kan svare sig at købe kvalitet frem for kun at kikke på prisen.

BSN Hvidevarer satser på hurtig udrykning til kunderne, fornuftige priser og en god kundeservice, og mange af opgaverne kommer fra Punkt1 i Kalundborg, som henviser deres kunder til BSN Hvidevarer.

Brian Stentoft Nielsen har i øvrigt et godt råd til sine kunder.

”Det vi kører mest på, er udskiftning af varmelegemer i vaskemaskiner, men man kan faktisk selv gøre noget så varmelegemet ikke kalker så hurtigt til, og skal udskiftes, fyld lidt cirtronsyre i sæbeskuffen og så sæt en kogevask i gang, det skal gøres hver tredje-fjerde måned alt efter hvor meget maskinen kører,” siger Brian Stentoft Nielsen.

Se mere om BSN Hvidevarer, klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0