AnnonceLuk annonce
Italiensk Is på havnen

18-07-2020

Der var god interesse for den italienske is fredag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asger Øgelund der står bag Asgers Fisk og Asgers Bar på havnen i Kalundborg, satser nu også på italiensk is. Fredag eftermiddag blev isboksen åbnet.

Når vejret er godt, vil der fremover være mulighed for at købe lækker italiensk is ved Asgers Bar på havnen i Kalundborg.

Gode råvarer og traditionelle opskrifter er i højsædet hos firmaet Palermo Gelato, der leverer den italienske is til Asgers Bar.

I den mobile isboks er der mulighed for at vælge mellem syv forskellige is, bl.a. en ananassorbet, en karamelis og en chokolade/hasselnødis.

Den italienske is passer godt ind i konceptet hos Asgers Bar, hvor der serveres lækker italiensk pasta.

”Vi synes bare at den lækre italienske is passer godt ind i vores koncept, så når vejret er godt er isboksen åben, og vores gæster fra såvel baren som caféen ved fiskeforretningen har mulighed for at slutte besøget af med en dejlig is, eller at dem som bare går en tur på haven har mulighed for at købe en is,” fortæller Asger Øgelund.

Når vejret er godt er der rigtigt travlt i både baren og i fiskeforretningen såvel til frokost som til aften, og Asger Øgelund gør opmærksom på, at den italienske paste kan købes til billigere penge til frokost.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0