AnnonceLuk annonce
Island rundt i traktor

13-01-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Mandag den 3. februar holder Kurt Frederiksen foredrag på Høng Gymnasium, hvor han fortæller om turen ”Island rundt med traktor og campingvogn.” 

I sommeren 2019 tog Kurt Frederiksen på tur til Island, hvor han på sin traktor og campingvogn kørte 4.000 km. Det blev til 6 uger i alt, hvor han mødte mange mennesker, og fik oplevet det store flotte land på en anderledes måde, som det kun kan blive, når man tager turen med 25 km/timen med traktor og campingvogn. 

Kurt L. Frederiksen er er uddannet mag.art. i nordisk litteratur og cand.mag. i dansk og filmvidenskab. For tre år siden tog Kurt turen op til Nordkapp med sin traktor og campingvogn - også en tur på 5.200 km med 25 km/t. Han afholdte efterfølgende en række foredrag, der var meget besøgte og populære, og ligesom sidste gang viser Kurt også billeder på storskærm, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Værter er Høng Lokalhistoriske Forening og Kalundborg Biblioteker. Foredraget finder sted mandag den 3. februar kl. 19 på Høng Gymnasium. Man kan købe billetter elektronisk via www.kalundborgbib.dk. Der er begrænset salg af billetter ved døren. I pausen serveres kaffe og lidt sødt til tanden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0