AnnonceLuk annonce
Ishjørnet åbner for sæsonen

14-04-2021

Den 5-Tårnede vaffel fra Ishjørnet i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det er muligvis stadig lidt koldt i vejret, men i den kommende weekend åbner Ishjørnet igen op for sæsonen i Vænget i Kalundborg. Ejerne af isbutikken, Brian Sønder Andersen og Annette Sønder Nielsen, står klar til at tage imod unge som ældre med hang til is - eller måske en iskaffe.

Lørdag kl. 13 åbner dørene til Ishjørnet, der så dagens lys i juli sidste år, og blev en stor succes. Fra isbutikken sælges gammeldags is, softice samt iskaffe. Derudover også pindeis, og for veganerne er der også veganice.

”Vi kører videre med samme sortiment som sidste år, dog har vi udvidet med flere typer af is, og der vil også komme flere nye tiltag, når vi kommer lidt i gang,” fortæller Brian Sønder Andersen.

Når man skal købe sin is i Ishjørnet, vil man blive mødt af stort set de samme ansigter, som sidste år, og de to ejere vil også fortsat være at finde i isbutikken. Møblerne ved Ishjørnet kommer også udenfor igen til stor glæde for de mange kunder, dog skal vejret lige være lidt bedre.

”Vi kører også videre med vores take away is, som sidste år, og vi vil også sælge is i biografen, når den igen åbner, dog i mindre format,” fortæller Annette Sønder Andersen.

Åbningstiderne vil, til at begynde med, være hver lørdag og søndag fra kl. 13 – 20. Om et par uger udvider man måske med fredage også, og på sigt skal der være åbent alle ugens dage, når der er lidt mere sommer i luften.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0