AnnonceLuk annonce
Irriteret over at der ikke bliver taget ansvar

22-07-2019

Bjarne Jensen er irriteret over at der ikke bliver taget ansvar. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bjarne Jensen på Lerchenfeldvej i Kalundborg fik mandag formiddag påkørt sin skraldespand af en traktor, som blot fortsatte efter uheldet, og det irriterer Bjarne Jensen, at chaufføren ikke stopper og tager ansvar.

Helt som sædvanligt fik Bjarne Jensen på Lerchenfeldvej i Kalundborg tømt sin skraldespand tidlig mandag morgen, og skraldespanden blev sat tilbage ved siden af postkassen helt ud til vejen, men omkring kl. 9 lød et brag da en stor traktor med en kornvogn påkørte skraldespanden så den blev ødelagt og endte midt på kørebanen, men traktoren fortsatte til trods for at den bil som kom kørende bagved dyttede.

”Det er ikke så meget for skraldespanden, for der kommer kommunen med en ny, men hvorfor kan man ikke bare lige stoppe op og give besked om at man har påkørt skraldespanden, og jeg synes at den bilist som kører lige bag efter og dytter af traktoren, godt kunne have holdt ind og banket på døren for at oplyse om hvad der var sket, det irriterer mig at man bare kører videre uden at tage ansvar, men man ser det desværre mere og mere i samfundet i dag, alle har nok i sig selv,” siger Bjarne Jensen, mens han betragter den ødelagte skraldespand, som bl.a. har mistet begge hjul, og som skatteborgerne nu kommer til at erstatte.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0