AnnonceLuk annonce
Intimkoncert med Alberte

21-01-2020

Alberte Winding giver intimkoncert på Lykkebjerg Bondegård den 1. februar. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 1. februar, får Lykkebjerg Bondegård besøg af Alberte Winding og Andreas Fuglebæk. Alberte udgav i efteråret sin erindringsbog ”Kastevind”, og tog dernæst på turné med sit band med nye og gamle numre fra sit store repertoire. Nu er turen kommet til de mere intime koncerter med hyggestemning og plads til de små fortællinger i øjenhøjde med publikum. Lykkebjerg er med på denne tur. 

Alberte optræder med sin mand, guitarist, sanger og producer Andreas Fuglebæk. De to evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk, og man går aldrig fra en intim koncert med det musikalske makkerpar, uden at mærke hjertet banke på ny. Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertes vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en duo koncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især -opture. 

”En duo koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af,” siger Alberte Winding.

Det vil være muligt at deltage i spisning inden koncerten, bestående af forret og buffet efterfulgt af kaffe og dessert. Spisning starter kl. 18 med adgang fra kl. 17.30. Pladserne bliver fordelt, men har man fx problemer med trapper, skal man lige give besked, da nogle af pladserne til spisning foregår på førstesalen i Hønsehuset. 

Lykkebjerg Bondegård er en slægtsejendom med kvæg og andre dyr. Her kan man tage på bondegårdsferie, hvor man kan bo i et hus eller i en lejlighed, og bl.a. hjælpe med at fodre dyrene, samle æg, ride på heste eller lege i halmen. Derudover er der tennisbaner og en masse aktiviteter både inden- og udendørs. Ligeledes er der festlokaler til udlejning, og de afholder flere koncerter i løbet af året.

Koncerten starter kl. 20.30 i Laden med adgang fra kl. 20. Billetsalget er i gang, og billetter bestilles på info@lykkebjergferie.dk eller via www.lykkebjergferie.dk.

Musikprogram for Lykkebjerg Bondegård 2020 

  • Lørdag den 1. februar Alberte Winding Duo
  • Lørdag den 21. marts  Eddie Skoller ”Nostalgi er ikke hvad det har været”
  • Søndag den 16. august Jane & Shane – friluftskoncert

Programmet for efteråret 2020 følger senere.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0