AnnonceLuk annonce
Intet er så skidt at det ikke er godt for noget

05-05-2020

Sussi Lodall har tabt 33 kg og kan nu også kalde sig Zumba instruktør. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

TGU Fitness i Tømmerup er i hastig udvikling, og på trods af corona, er der nu igen gang i flere aktiviteter, samtidig med at klubben har fået endnu en Zumba instruktør.

”Jeg har haft fokus på udvikling og nye tiltag, særligt for Zumba under Corona lockdown,” fortæller Anna Mortensen, Zumba instruktør i TGU.

Og ud over nye tiltag har TGU også fået en ny Zumba instruktør, Sussi Lodall, som har arbejdet hårdt for at nå sit mål, og d. 21. april modtog hun sit B1 Zumba certifikat.

Sussi Lodall har i længere tid været fast medlem på Zumba holdet og som en af klubbens frivillige hjælpere har hun bidraget ved flere arrangementer, men også personligt har hun gennemgået en forvandling.

Fra svært overvægtig til slank, gladere og nyuddannet Zumba instruktør

”Jeg startede til Zumba i TGU i august 2019. Den 15. september startede jeg med kostvejledning og træning hos Anna, ´Sommerfuglen – din forandring´. Anna har støttet og motiveret mig hele vejen. På et tidspunkt foreslog hun mig at tage en basis Zumba instruktøruddannelse. De sidste 7 måneder har jeg gennemgået en kæmpe forvandling. Nu står jeg så her – 33 kg lettere og helt klar til at prøve kræfter med instruktørrollen. Det ville være svært for mig at skulle starte op og lære det på egen hånd, sådan som Anna har gjort. Heldigvis skal jeg danse i TGU under Annas beskyttende vinger – det er trygt og rart at have sådan en mentor. Det er lidt ligesom at tage kørekort – det er først nu jeg rigtigt skal til at lære det,” fortæller Sussi Lodall.

TGU Fitness i hastig udvikling

En større gruppe zumba kvinder mødes, når det er almindelige tider, tre gange om ugen i Tømmeruphallen, hvor der danses og hygges i hinandens selskab.

Zumba er motion, som kan udøves alle steder. Bare der er lidt plads, musik, lyst og godt humør. De glade, latinamerikanske rytmer får alle godt i gang.

Under corona tilbydes der fem ugentlige udendørs hold (9 pers.). Mandage, kl. 18:00, torsdage, kl. 17:00 og 18:15, samt lørdage, kl. 9:30 og kl. 10:45. hvor der danses uanset vejret.

Yoga

I TGU Fitness tilbydes den klassiske Hatha Yoga med fokus på vejrtrækning og øvelser. Holdene henvender sig til voksne mænd og kvinder af alle størrelser. Skavanker er ingen hindring, der tages hensyn til kroppen og arbejder ud fra eget fysiske niveau.

Lige nu under corona tilbydes udendørs Yoga (9 pers.), uden måtter. Deltagerne mødes foran Tømmeruphallens indgang. Derfra går man ca. 1 – 1,5 km rundt i området. Der bliver lagt yogaøvelser ind undervejs med fokus på mindfulness, vejrtrækning. Alle er velkomne til at komme og prøve at være med.

Instruktør er Trine Kronborg, og Yoga foregår tirsdage kl. 17 og kl. 18.

Funktionel træning – er nyeste tilbud i TGU Fitness. Der trænes med og uden redskaber (udstyr er det du kan finde hjemme, i garagen eller i værkstedet). Deltagerne følger kroppens naturlige bevægelser og hele kroppen bliver udfordret på forskellige måder. Pt. tilbyder TGU to ugentlige ONLINE hold. Der lægges planer for udendørs træning og fast hold som en del af TGU Fitness´ tilbud fremover. Instruktør her, er også Anna Mortensen.

Pardans og HipHop for børn holder pause under corona lockdown.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0