AnnonceLuk annonce
Interessen for gamle knallerter er stærkt stigende

02-08-2020

Af Jens Nielsen

Knallert klubben Kalundborg har på få måneder fået 150 medlemmer, og interessen for at få fat i en veteranknallert får priserne til at stige.

Søndag middag mødtes 21 af medlemmerne fra Knallert klubben Kalundborg hos Jonas Nielsen i Kalundborg, hvor der blev budt på grillpølser og øl-vand, inden de gamle knallerter blev startet op til dagens tur, som bl.a. bød på et stop ved Saltbæk Camping, men turen gik også til Røsnæs Fyr.

”Jeg købte en gammel knallert, men der var ikke rigtigt nogen at køre sammen med, derfor stiftede jeg Knallert Klubben Kalundborg i foråret, og nu er vi 150 medlemmer, det har bare taget til helt vildt,” fortæller Jonas Nielsen fra Kalundborg.

Selv om der allerede er mange medlemmer, så er der plads til flere, der har gamle knallerter som interesse.

Interessen for at eje en gammel knallert har været stærkt stigende gennem de senere år, og i forbindelse med coronapandemien er der endnu flere som gerne vil have fingrene i en af de gamle knallerter.

”Siden coronaen er priserne bare steget helt vildt, du kan ikke længere finde en Puch Maxi til under 8000 kr.,” fortæller Pål Henning Hoel, der selv lige har fundet en Puch Monza fra 1979 i en lade, og som han kan sælge til fem gange den pris han har givet for den.

Deltagerne fra Knallert klubben Kalundborg benyttede pausen hos Saltbæk Camping til at nyde en kold øl-sodavand, eller en is, mens andre havde travlt med at få deres knallert til at starte, og havde fundet værktøjet frem.

Efter stoppet i Saltbæk blev kursen sat mod Røsnæs Fyr.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0