AnnonceLuk annonce
International konference i Kalundborg

08-11-2016

Hans-Martin Friis Møller, direktør, Kalundborg Forsyning, bød de mange gæster velkommen. Foto: Jens Nieslen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hele dagen i dag er der omkring 50 pers. fra Nordtyskland, Sverige, Finland, England og Danmark i Kalundborg i forbindelse med, at Kalundborg Forsyning er vært for en international konference.

Kalundborg Forsyning er, i dag, vært for den internationale konference i EU INTERREG projektet FURGY CLEAN. Fokus for konferencen er innovation og udvikling af industriel symbiose. Dvs. hvad den industrielle symbiose er, hvad den har af betydning for miljøet og samfundet.

Kalundborg Forsyning deltager i projektet EU INTERREG projektet FURGY-CLEAN Innovation, og er meget stolt over at trække en international begivenhed til Kalundborg. Alle, der har interesse i at høre mere om symbiosen, hvad den betyder for miljøet samt, hvilke udfordringer og muligheder, der er med symbiosen, er velkomne. 

"Vi er en del af et EU projekt, og vi er den eneste forsyningsvirksomhed, der er gået aktivt ind i at få innovative energi- og miljøprojekter til området. Derudover er der også en anden fordel i at være med i samarbejdet med Nordtyskland og region Syd, og det er adgang til nye informationer og muligheder, vi ellers ikke ville have haft. Ligesom det giver et andet fokus på industirel symbiose, og vi kan jo give et godt bud her fra vores område, men også få nye input," siger projektleder ved Kalundborg Forsyning, Preben Thisgaard.

Der er to hovedtalere på konferencen, Mikael Hallgreen, direktør i Novo Nordisk, og Jukka Teräs, Ph.D. MBA. Senior Research Fellow, Nordregio, Stockholm.

På konferencen vil man både tale om fortiden med den industrielle symbiose samt nutid og ikke mindst fremtiden. Derudover vil man få indsigt i symbiose aktiviteter i både Danmark, Nordtyskland og resten af de nordiske lande. Der er også mulighed for, på konferencen, at vælge forskellige seminarer, hvor man bl.a. kommer til at arbejde med forskellige udfordringer og værktøjer i forbindelse med industriel symbiose, og eksperter vil fortælle om forskellige emner inden for feltet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0