AnnonceLuk annonce
Inspirationsaften om Pilgrimsvandring

05-01-2020

Onsdag den 29. januar er der foredrag om pilgrimsvadnring på Kalundborg Bibliotek. Privatfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Mennesker har i gennem mere end tusind år søgt ud i verden, og mange har gået på pilgrimsvandring til Santiago de Campostela i Nordspanien, hvor det siges, at apostlen Jacob ligger begravet. I dag valfarter pilgrimme fra hele verden til Sct. Jacobs grav. 

Nu inviterer Kalundborg bibliotek til inspirationsaften om emnet. Det er Hanna Vestenaa fra bestyrelsen for Danske Santiago Pilgrimme, der vil fortælle om pilgrimsvandringer, hvilket hun gør onsdag den 29. januar kl. 18.30 på Kalundborg bibliotek.

Hanna Vestenaa er 67 år, og bor i Kalundborg. Hun gik sin første pilgrimsvandring på Fyn i 2001. Hun har altid vandret og brugt naturen både i omegnen, hvor hun bor – Røsnæs, men også ude i verden - Grønland, Himalaya og Spanien.

Under foredraget vil Hanna fortæller om, hvorfor man bliver pilgrim i dag, og hvad der leder et menneske til at vandre hundreder af kilometer. Hun vil også fortælle om de både kendte, men også ukendte pilgrimsruter, lige som hun vil give gode råd om alt det praktiske, når man drager på pilgrimsvandring fx udstyr, sikkerhed, overnatning og ruterne. 

Bibliotekarerne har sørget for, at der vil være udstillinger af fagbøger og enkelte romaner om pilgrimsvandringer, som kan lånes på selve aftenen. Man skal huske lånerkort / sygesikringsbevis, hvis man vil låne bøger. I pausen serveres kaffe/the og lidt sødt til tanden.

Ønsker man at deltage, skal man tilmelde sig via kalundborgbib.dk. Læs evt. mere om Danske Santiago Pilgrimme på www.santiagopilgrimme.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0