AnnonceLuk annonce
Initiativpris til Den Gamle Sukkerfabrik

06-11-2020

Af Jens Nielsen

Lulu Harms Larsen fra Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, fik fredag eftermiddag overrakt Venstres Initiativpris 2020. Prisen blev uddelt første gang i 1987.

Venstre i Gørlev har hvert år siden 1987 uddelt ’Venstre’s Initiativpris’ til en lokal virksomhed, person eller forening i gammel Gørlev Kommune, prisen uddeles til den der i årets løb har udvist særlig initiativ der falder godt i tråd med Venstres liberale ideer.

I år tilfaldt den ærefulde pris, Lulu Harms Larsen fra Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev.

Prisen blev overrakt af næstformand for Venstre i Gørlev, Dan Hansen, der sammen med borgmester Martin Damm, var mødt op på Den Gamle Sukkerfabrik fredag eftermiddag.

”Som vi kan se her, så har i indrettet et flot kontorfællesskab i den tidligere sukkerfabrik, hvor der er god søgning fra lokale iværksættere. Normalt ser man kun sådan et kontorfællesskab i de større byer, men du har formået med dit engagement, at få det op og stå, det synes vi er flot,” sagde Dan Hansen bl.a. i sin tale til prismodtageren.

Med prisen fulgte et flot pære træ som symbol på, at det frø Lulu Harms Larsen har sået, vil bringe mange frugter i fremtiden for hendes kommende aktiviteter.

Ud over kontorfællesskabet i Den Gamle Sukkerfabrik, arbejder Lulu Harms Larsen sideløbende med en fødevareudviklings virksomhed i lokalerne ved siden af kontorfællesskabet.

Det er ikke fremmed for Lulu Harms Larsen at modtage priser, tilbage i februar i år modtog hun Årets Erhvervspris 2020 for Gørlev og Omegn, en pris som hvert år uddeles af Gørlev Handels- og Erhvervsforening.

Venstre’s Initiativpris gik sidste år til Kim Christens Reersø Amerikanerbil museum, og er tidligere blevet givet til bl.a. Dea Madsen fra IsCafeen Mullerup Havn, Leif Juhl, indehaver af L.J. Plant og Pleje i Gørlev, Mette Thrane fra Gørlev Legetøj og Christen Clemmensen fra GSC Anlæg i Vinde Helsinge.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0