AnnonceLuk annonce
Ingen voksne hjalp svært forbrændt 4-årig

03-06-2020

4-årige Magnus er blever svært forbrændt efter en grill-ulykke. Privatfoto

Af Jens Nielsen

En blot 4-årig dreng blev stærkt forbrændt, bl.a. i sit ansigt, i forbindelse med en grill ulykke søndag aften i Gørlev, nu står drengens far frem og fortæller, at ingen voksne hjalp den svært forbrændte dreng.

”Jeg går i min have, da jeg hører en, der skriger og tænker, at det nok er Magnus eller legekammeraten, som er faldet og har slået sig, men så hører jeg derovre fra, at der bliver råbt, at der skal tilkaldes en ambulance, så jeg løber hurtigt derover, hvor jeg finder min søn stå alene ude ved havelågen med et smeltet ansigt, og der var ingen hos ham,” fortæller Dennis Ludvigsen, far til 4-årig Magnus, som mandag aften blev svært forbrændt i bl.a. ansigtet i forbindelse med en grillaften i Gørlev, som gik grueligt galt.

Dennis Ludvigsen fortæller, at 4-årig Magnus, sammen med en legekammerat og kammeratens forældre, var til stede i haven, hvor grillaftenen foregik. En grillaften mellem naboer og genboer i kvarteret, og hvor en 62-årig mand, som var udpeget som grillmester, hældte sprit på grillen, som eksploderede og ramte den 4-årig dreng i bl.a. ansigtet og husets 38-årige kvindelige beboer. Dennis Ludvigsen tog straks 4-årig Magnus med hjem, og fik ham ind under en bruser, samtidig med at tøjet blev taget af.

”Jeg fik ringet til Magnus mor, som var kørt i Brugsen, og da hun kommer hjem, går hun over til haven, hvor det er sket for at høre, om der er ringet efter en ambulance, hvilket der ikke er, og først på det tidspunkt bliver der ringet efter hjælp. Jeg troede jo, at de havde ringet efter en ambulance, da det var, hvad de råbte, da jeg løb over til min søn. Men ingen af de fem voksne, der var samlet i haven, hvor grillulykken skete, hjalp mig med Magnus,” fortæller Dennis Ludvigsen, som er chokeret over, at ingen voksne trådte til for at hjælpe et barn.

4-årig Magnus blev kørt til Slagelse Sygehus, hvor han blev lagt til at sove, og derefter blev han overført med helikopter til Rigshospitalets traumecenter.

”Magnus er blevet lagt i kunstig koma og er blevet intuberet (sikring af luftveje hos patient, som ikke selv kan holde frie luftveje), fordi han er så hævet, og lægerne frygter, at luftvejene lukker. Men lægerne siger, at han ikke er i livsfare,” forklarer den 4-åriges far fra Rigshospitalet.

Lægerne har sagt til forældrene, at Magnus skal have lavet en række hudtransplantationer, da der er tale om 2. og 3. grads forbrændinger i ansigtet og på armene, men de siger også, at børn heldigvis er gode til at hele.

Kan ikke genkende historie

En af de voksne, der var til stede ved den omtalte grill-aften kan ikke genkende den historie, som Dennis Ludvigsen fortæller.

"Jeg stod inde i køkkendet, da ulykken skete, og løb så ud i haven, hvor jeg slukkede branden i Magnus tøj, og fik hevet resten af tøjet af ham, hvorefter jeg ville få ham over til forældrene. Jeg mødte faderen ude på vejen, som tog sig af sin søn," fortæller manden (navnet er redaktionen bekendt).

Han fortæller også, at de flere gange havde bedt Magnus gå hjem, fordi de voksne skulle spise, men det adlød han ikke.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0