AnnonceLuk annonce




Ingen varme

17-08-2016

Der er tæring i de store fjernvarmerør der kommer fra Asnæsværket. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag over middag fik en stor del borgere besked via sms om, at Kalundborg Forsyning har lukket for varmen i en stor del af byen.

Heldigvis skinner solen i Kalundborg lige nu, for varme i radiatorerne er der pt. ikke noget af i store dele af byen grundet et rør, der er gået læk.

”Der er sket det, at vi har haft en gennemtæring på et af de store rør - 450 mm stort rør. Vi havde håbet på en midlertidig lapning, men vi var nødt til at tage vandet af, og vi er nu i gang med at skaffe et nyt rør for at få udbedret skaden,” siger direktør, Hans-Martin Friis Møller, fra Kalundborg Forsyning.

Det går imidlertid ikke altid lige hurtigt med at skaffe de nødvendige reservedele, hvilket kan betyde, at kalundborgenserne kan risikere at måtte vente i op til 48 timer.

”Der er desværre ikke så mange, der ligger inde med så store rør, men vi arbejder hårdt på at få fat i et, og få skiftet så hurtigt, som vi kan. Men realistisk set må vi nok forvente, at nedlukningen kommer til at vare i op til 48 timer,” siger Hans-Martin Friis Møller.

Tæringen i ledningen er lige bag brandstationen på Rynkevang i Kalundborg.

Bad i svømmehallen

Kalundborg Forsyning meddeller at Kalundborghallerne har varmt vand, det er derfor muligt for alle berørte borgere at få et varmt bad i hallens omklædningsrum. Der er åbent i Kalundborghallerne fra 06.15 til 21.30



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0