AnnonceLuk annonce
Ingen tid til vaccination i Kalundborg

11-03-2021

Der er pt. kun åbent for vaccination af borgere, der er over 65 år, og modtager hjælp og pleje i egen bolig, samt de over 85-årige, der har behov for, at Kalundborg Kommune bestiller tid for dem. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Borgere kan endnu ikke bestille tid til vaccination i Kalundborg via vacciner.dk, da vaccinationsstedet kun giver vacciner til borgere, der er over 65 år, og modtager hjælp og pleje i egen bolig, samt de over 85-årige, der har behov for, at Kalundborg Kommune bestiller tid for dem 

Indtil videre er vaccinationsstedet på Hareskovvej i Kalundborg ikke åbent for almindelige bestillinger til vaccination via vacciner.dk Vaccinationsstedet på Hareskovvej er nemlig pt. forbeholdt de borgere på over 65 år, der modtager hjælp og pleje i egen bolig, og de over 85-årige der har behov for, at Kalundborg Kommune bestiller tid for dem.

”Vi får mange henvendelser fra borgere, der er blevet indkaldt til vaccination, der ikke kan bestille tid til vaccination i Kalundborg via vacciner.dk. Det kan de ikke, fordi Region Sjælland endnu ikke har åbnet fuldt op for muligheden for at blive vaccineret her i Kalundborg,” forklarer kommunikationschef i Kalundborg Kommune, Mads Damkjær.

Er man som borger blevet inviteret til vaccination, men er i tvivl om, hvor man kan blive vaccineret, skal man benytte vacciner.dk og se, hvor der er ledige tider i regionen eller ringe til Region Sjælland på 70 20 42 33, og få hjælp til at bestille tid.

Der er også hjælp at hente på Region Sjællands hjemmeside på https://www.regionsjaelland.dk/Sundhed/covid19/vaccine/Sider/default.aspx


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0