AnnonceLuk annonce
Ingen har forsøgt at jævne bakkerne ud

05-01-2016

Der er start og mål på Munkesø Stadion. Arkivfoto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Der venter motionsløberne masser af bakker i søndagens Vinter Marathon med start på Munkesø Stadion. 

5 Tårns Motions traditionsrige Kalundborg Vinter Marathon som løbes på søndag, har nu fået en 10 km rute, så der både kan løbes 10 km, halv- og hel Marathon.

Det betyder, at de som tidligere meget gerne har ønsket at prøve kræfter med de gode bakker, men ikke alle bakkerne, nu kan få en smagsprøve på Vinter Marathon ‘et.

Den lange 21 km rute, som for halv- og hel Marathon løberne skal gennemløbes en eller to gange, er lige som sidste år fyldt med gode bakker. Der er ingen som har forsøgt at jævne dem ud. De ligger stadig og frister. Og på den korte 10 km rute, er starten af Trøjeløkke, Fyrrebakken og specielt Bøgebakken nok ikke helt egnet til bakkeræs, men man føler sig altid vældig godt tilpas når man har besejret dem.

Ruterne er for 12. gang: Start på Munkesø Stadion, søndag klokken 10, via stisystemet omkring Munkesøen, ad Røsnæsvej til Trøjeløkkevej, Fyrrebakken, Bøgebakken og til første depot lige efter Nyrupskolen. (her drejer 10 km løberne ind i Lynggårdskvarteret til Røsnæsvej) og tilslutter sig den lange rutes sidste del med kurs mod Munkesø Stadion.

Halv- og hel Marathon løberne fortsætter ad Nyrupvej til Røsnæsvej, forbi golfbanen til Lillesøvej, Kallerupvej, de seje bakker på Nostrup vej og så ellers retur ad Røsnæsvej til Munkesø Stadion.

Løbsarrangørerne forventer at temperaturen er lidt vinterlig, og der serveres derfor dejlig varm kakao på dele af ruten, og ved mål er der varm suppe.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0