AnnonceLuk annonce
Ingen hamstring - budskabet er forstået

18-03-2020

Onsdag i sidste uge var der nærmest kaotiske tilstande i Netto i Kalundborg, tirsdag aften var situationen helt anderledes rolig. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En uge efter at regeringen lukkede store dele af landet ned, er der fortsat fødevarer nok, lyder det fra fødevareministeren, end ikke statsministerens udmelding tirsdag aften om yderlige stramninger, fik folk til at haste til byens supermarkeder.

Det førte til massiv hamstring i flere af landets supermarkeder og butikker onsdag aften i sidste uge, efter statsministeren havde holdt pressemøde om, at Danmark lukker ned.

På et pressemøde tirsdag eftermiddag kunne fødevareminister Mogens Jensen så oplyse at der er mad nok, og der er ingen grund til at hamstre.

”Varerne strømmer frit ind over grænserne, og så længe vi fortsætter med at handle, som vi plejer, vil der ikke være problemer med at oprette holde forsyningerne,” sagde ministeren blandt andet.

Tirsdag aften var det så statsminister Mette Frederiksen som havde indbudt til pressemøde, hvor der blev præsenteret en række nye stramninger, og mange havde forudset at en ny hamstringsbølge ville gå i gang tirsdag aften, men tilsyneladende har folk forstået budskabet.

På en rundtur til supermarkederne i Kalundborg og Ubby mellem kl. 19.30 og 20 tirsdag aften, var mønsteret det samme, stort set ingen biler og kunder, kun få havde valgt at købe ind på det tidspunkt, helt som en normal tirsdag i marts måned.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0